Welke soorten vlees is lekker voor de feestdagen?

Met vallen en opstaan, leren van mijn fouten, groeide mijn passie en doorzettingsvermogen. 

Ik geniet van het grillen op veel verschillende grills. Ik geniet van het grillen van een verscheidenheid aan vlees, zeevruchten en groenten op mijn grills en ik ben onlangs begonnen met het grillen van pizza’s vanaf nul.   Mijn vrienden en familie vinden het altijd leuk om naar onze plek te komen om te eten.  Er komt altijd wel iets lekkers van de grill af. Voor mijn familievakantie diner grill ik altijd twee hele ossenhaasjes en een diamanthaas.  Op de vleesmarkt kopen mijn klanten een verscheidenheid aan vlees voor de feestdagen. 

Dit zijn de 3 populairste:

1. Ossenhaas

Wat ik leuk vind aan ossenhaas is dat het heel snel kookt en een geweldige presentatie heeft zonder afval en zonder vet of botten om mee om te gaan. Ik zeg altijd tegen mensen om het op smaak te brengen met olijfolie, zout / peper, schroei het hele gebraad op je grill op direct, middelhoog vuur.

2. Varkensgebraad

Varkensgebraad is geweldig omdat er een paar verschillende soorten zijn om uit te kiezen.  Crown roast heeft de grootste wauw factor wanneer het op tafel wordt gezet.  Bone-in en boneless pork roasted zijn andere geweldige opties.  Het vlees is mals en smaakvol.  Varkensvlees heeft kruiden nodig om de smaak naar voren te brengen.  

3. Kalkoen

Een verse kalkoen is een echte favoriet tijdens de feestdagen. Kalkoen kan op veel verschillende manieren worden bereid en kan een kleine of grote menigte bedienen, afhankelijk van de grootte.  Ik raad altijd aan om een verse kalkoen te pekelen. Boter en kruid naar wens. 

Bron: Bollensteak.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *