Verschillende ontbijtjes

In deze blog gaan we het hebben over verschillende ontbijtjes die je kan maken voor iemand als een soort cadeau. Denk bijvoorbeeld aan moederdag of vaderdag of aan je vriend of vriendin. 

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dat is wat je veel hoort. Laten we er dus voor zorgen dat dit een fantastisch ontbijt word. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden hebt om een goed ontbijt te serveren: Easy Morning box kan je daarbij helpen.

Het ei ontbijt

Dit ontbijt is heel makkelijk en kan je goed maken als je bijvoorbeeld nog naar werk moet. Wat je doet: kook een ei, maximaal zes minuten. Pak een kommetje, gooi er kwark of yoghurt in met muesli of cruesli. Thee erbij en nog een sapje. Zet het mooi op een dienblad en serveer het als ontbijt op bed.

Croissants ontbijt

Voor dit ontbijt moet je iets meer moeite doen. Koop croissant deeg, vaak zit dat al in blik. Zorg dat je er de nodige tijd in stopt, daar wordt het alleen nog maar lekkerder van. Kook een ei, maximaal zes minuten. Snij wat aardbeien of druiven voor ernaast, met wat jam of Nutella om te kunnen dippen met je croissant. Thee of koffie erbij en natuurlijk een lekker sapje naar keuze. Serveer het op een mooi dienblad, het liefst op bed. Verwen diegene een beetje, heeft hij/zij vast verdiend.

Er zijn erg veel mogelijkheden om een goed ontbijt te kunnen serveren. Gebruik je kennis over diegene, vaak ken je die persoon wel en wat hij/zij lekker vindt. Kijk goed wat je in huis hebt en voeg zoveel mogelijk details toe. Dit zorgt ervoor dat diegene ziet wat voor tijd je erin hebt gestoken. En serveer je ontbijt altijd met een lach. 
Ook nog boxen nodig voor andere gelegenheden. Check de website: www.easy-out.nl daar vind je de handigste samengestelde boxen voor jou!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *