Onmisbaar voor je horecagelegenheid

Slush Puppy Machines

Voor de zomermaanden zijn slush puppy machines onmisbaar in je horecagelegenheid, met name de snackbar maakt er dankbaar gebruik van. Maar ook in een benzinestation, je bar of op een evenement buiten maken mensen er gretig gebruik van. Net gek want je kunt er verschillende koele producten mee produceren, van slushes tot smoothies en zelfs bevroren cocktails zijn mogelijk. De krachtige modellen bij misterpop.nl zorgen voor een snelle bevriezing. 

Slush Puppy Machines

Heerlijk voor kinderen

Iedereen heeft als kind in de snackbar wel eens een slush puppy gedronken, vaak was je mond helemaal blauw of rood afhankelijk van de smaak die je nam. Slush puppy machines zijn er al lange tijd, en duiken steeds vaker op, ook in grote pretparken zie je de machines regelmatig staan en zijn ze nog steeds erg populair. Op zeer effectieve wijze kun je bevroren dranken verkopen, tegenwoordig is het gebruik van de machines ook zeer eenvoudig geworden. Er zijn zelfs machines die vloeibare concentraten automatisch met water vermengen zodat je niets hoeft te doen.

Machines met meerdere roterende bladen

Wanneer je de slush puppy machines in gebruik hebt, wil je natuurlijk dat de textuur van de drank wel gelijk blijft. De machines gebruiken naar wens een of meerdere roterende bladen om de inhoud voortdurend te kunnen mengen, en de consistentie van de drank te behouden. Bestelt een klant een slush puppie, trek je eenvoudig aan de hendel en vult de beker. Uiteraard zijn de verpakkingen en siropen ook verkrijgbaar bij misterpop.nl zodat je direct kunt beginnen met producten. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *