Online eten bestellen in de buurt

Van tijd tot tijd hebben we er allemaal wel eens zin in. Gewoon lekker en gemakkelijk eten bestellen in de buurt. Niet zelf in de keuken hoeven staan maar online bestellen en zelf ophalen of zelfs thuis laten bezorgen. Sinds kort is er een nieuw platform waarvan straks iedereen in Nederland gebruik kan maken. Ik Bestel Horeca Lokaal is de naam van dit innovatieve project.dat zowel klanten als lokale ondernemers steunt en met elkaar in contact brengt.

Lokale horeca steunen in jouw buurt

De horeca heeft de afgelopen tijd flink geleden onder alle corona maatregelen. Eerst een tijd verplicht gesloten blijven en daarna enkel terug open mogen met veel restricties. Lokale ondernemers openden steeds meer webshops om zo toch hun klanten te kunnen blijven bereiken en nog iets van omzet te kunnen draaien. Dit was de insteek voor de start van IkBestelHorecaLokaal.nl. Al deze webshops de kans geven om zich aan te sluiten en tegen voordelige prijzen te kunnen adverteren. Commissies en vaste contracten zijn niet van toepassing. Stel het is zondagavond en je denkt “Ik wil online eten bestellen in mijn buurt”. Wanneer je dan naar de website surft krijg je na het invullen van je adres direct een mooi overzicht van alle deelnemende lokale horeca. Daardoor heb je ook meteen een enorm gevarieerd aanbod. Van sushi tot Chinees en van Tapas tot Grieks. We verzekeren je dat je zeker een heerlijke maaltijd zult vinden. Je kunt snel en eenvoudig online bestellen en betaald direct aan de lokale ondernemer zelf. Of je het eten zelf moet afhalen of thuis kunt laten bezorgen lees je op de website van de gekozen horecagelegenheid. 

Beschikbaar in heel Nederland

Met z’n allen heerlijk smullen en tegelijkertijd onze plaatselijke horeca steunen. Online webshops betekenden de redding voor veel lokale horeca die vaak gedwongen personeel hebben moeten ontslaan om zelf het hoofd boven water te kunnen houden. Door hun webshops voordelig aan te sluiten bij het concept krijgen zij de kans om hun online klantenbestand fors uit te breiden. Dus, de volgende keer dat jij denkt,” Ik wil online eten bestellen in mijn buurt” neem dan zeker even de tijd om een bezoek te brengen aan de website Ikbestelhorecalokaal.nl. 

Ikbestelhoreacalokaal.nl bundelt de krachten van alle horecaondernemers

Snel en eenvoudig thuis kiezen uit een enorm aanbod en vervolgens online bestellen en betalen. Het platform ikbestelhorecalokaal.nl is geen tussenpersoon, enkel een verzamelplaats van zoveel mogelijk horecaondernemers die in jouw regio hun heerlijke maaltijden bezorgen. De aangesloten horecaondernemers hebben dus geen contract met deze website. Je surft vanaf deze website direct door naar de website van je keus en vervolgens bestel je daar je maaltijd. Wij wensen je alvast heel smakelijk eten, geleverd door een ondernemer uit de buurt. Mis jij trouwens nog eettentjes, restaurants of andere horecagelegenheden in jouw buurt die zeker wel de moeite waard zijn om eten te bestellen? Laat hen dan weten van het bestaan van deze website zodat ze zich kunnen aanmelden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *