Leuk cadeau Bierpakketten Vaderdag

bierpakketten Vaderdag

Voor een ruime keuze bierpakketten Vaderdag ga je naar de Hopt website. Zoveel keuze zag je nergens. Keuze wat betreft biersoorten, aantallen flesjes in een pakket, accessoires, biertaps, spullen om bier te brouwen, je vindt het hier. Heb je nog geen idee wat je opa en/of vader op Vaderdag cadeau gaat doen? Genoemde website zal je inspireren.

Plaats je bestelling voor 18 juni en vanaf een besteding van 100 euro betaal je tijdelijk geen verzendkosten. Raadpleeg voor de voorwaarden de website van de aanbieder. Ben je op zoek naar een speciale biersoort of ga je vader of opa verrassen met een bierpakket met diverse soorten bier. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat daar nu juist een totaal andere smaak in zit dan hij kent, leuk toch om dit bier ook eens te proberen. En wellicht krijgt vader of opa er een nieuwe hobby bij: bierproeven.

bierpakketten Vaderdag

Bierpakketten Vaderdag vliegen eruit!

In de eerste weken van juni zijn het vooral de bierpakketten Vaderdag die eruit vliegen. Medewerkers werken hard om alle bestellingen op tijd de deur uit te krijgen. Voorkom teleurstelling en plaats je bestelling nu als je verzekerd wilt zijn dat het fraaie Vaderdag cadeau op tijd naar je toe komt.

Bestel je voor 100 euro dan betaal je geen verzendkosten als jouw bestelling voor 18 juni is geplaatst, dat is een mooi voordeeltje, toch? Voor het perfecte Vaderdag cadeau kies je bier uit het assortiment van Hopt. Uit welke categorie kies jij iets leuks of iets lekkers?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *