Horeca barkrukken kopen

U wilt horeca barkrukken kopen maar u weet nog niet helemaal waar u moet beginnen? Met dit handige artikel probeer ik u een beetje wegwijs te maken in de wereld van horeca meubels, van barretjes tot verlichting en uiteraard krukken zodat horeca barkrukken kopen een pleziertje wordt in plaats van een uitdaging.

Verschillende soorten en maten

Barkrukken komen in allerlei soorten en maten. Het is belangrijk dat de barkrukken passen bij de gehele indeling en sfeer die u heeft neergezet in uw horeca onderneming. Het zal erg gek staan als de barkrukken niet bij uw inrichting passen. Wist u dat er een enorme verscheidenheid bestaat in barkrukken? Deze hoeven namelijk niet enkel de traditionele houten barkrukken zijn die u vaak aantreft in kleinere cafés en barretjes. Denk bijvoorbeeld aan een bruine kroeg of een stamcafé. Hier treft u met grote regelmaat houten barkukken aan met een ronde zitting. Dit is het meest klassieke design wat u kunt vinden wat betreft barkrukken. Deze passen ook in verschillende interieurs waardoor ze breed inzetbaar zijn.

Kies voor luxe

U kunt ook voor luxe kiezen. Barkrukken met leer stralen namelijk een enorme luxe uit. Er bestaan krukken die in de stijl van chesterfield zijn gebouwd. Deze zijn voorzien van een zachte zitting en comfortabele rugleuning. Deze zijn vaak vervaardigd uit leer waardoor deze goed te onderhouden zijn en een hoge levensduur hebben, uiteraard mits goed onderhouden.

Let goed op welke soort kruk u zou willen. Zou zijn er krukken zonder rugleuning, de meest basic en kosteneffeciente aankoop die u kunt doen. Een iets luxere variant hierop is de barkruk met een rugleuning. Dit verhoogd de comfort van de barkruk. Nog een stapje verder is de barkruk die u met regelmaat aantreft bij bijvoorbeeld een gokautomaat: de kruk met zowel een rugleuning als armleuningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *