Gemakkelijk online wijn shoppen

We zijn steeds vaker en langer online. We werken online, entertainen ons op het web en kopen ook veel artikelen via het internet. Toch doen we onze boodschappen nog steeds offline, maar zou het niet veel makkelijker zijn om de zware artikelen online te bestellen?

Geen zware wijn-tas meer

De dagen dat je met zware tassen over straat loopt zijn voorbij, tegenwoordig kan je al je boodschappen al online doen, en je kan dus ook je favoriete wijnen laten bezorgen. Via degoudenton.nl kan je gemakkelijk de lekkerste wijnen en champagnes vanuit je luie stoel bestellen. Geen walk of shame meer richting de kassa, enkel nog naar de glasbak. Deze webshop heeft een ruim assortiment aan verschillende wijnen, van wit, rood, rosé en mousserend, voor elke wijnliefhebber is wel iets te vinden.

Met een paar drukken op een knop verzamel je eenvoudig jouw lekkerste wijnen en worden deze gratis thuis bezorgd (bij een minimale bestelling vanaf €75,00) door PostNL. Bestel je voor 14:00 dan is je bestelling dezelfde dag nog verzonden.

rode wijn

Creëer je eigen privé restaurant

Dankzij het ruime assortiment zijn zelfs de meest luxe wijnen beschikbaar die je normaal gesproken alleen in een restaurant drinkt. Of je nu witte wijn of juist rode wijn drinkt, degoudenton heeft de meest populaire flessen voor de scherpste prijzen. Vier oud en nieuw thuis met heerlijke champagne alsof je in een bekroond restaurant zit.

Wil je toch liever naar een fysieke locatie dan kan dat ook. Door het hele land zijn de winkels te vinden met vriendelijke werknemers die jou graag helpen om de perfecte wijn te kiezen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *