Bestel hier jouw leren schort met naam!

leren schort met naam

De feestdagen komen eraan en je weet nog steeds niet wat je als cadeau kunt geven aan jouw naaste? Standaard cadeautjes geven is niet jouw ding. Jij bent liever op zoek naar een uniek geschenk om te overhandigen. Is jouw naaste een liefhebber en succesvol met het bereiden van gerechten? Kies dan voor een geweldige leren schort met naam! Hoe leuk is het om als blijk van waardering dit te overhandigen?

leren schort met naam

Hoe kan je dit realiseren?

Niks is mooier om te koken met een leren schort. Het staat onwijs goed en niet te vergeten dat het super leuk is om te geven als cadeau. Heb jij bijvoorbeeld een chef-kok die de gasten continu een geweldige avond geven? Geef dan een leren schort met naam cadeau!

Op de website van Xapron.nl vind je diverse mogelijkheden hoe dat je dit kan realiseren. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om een naam te laten laseren op een label. Dit wordt gerealiseerd met een lasermachine die de naam op de label drukt. Tevens is het ook mogelijk om een schort in een andere kleur te krijgen.

Wil je liever hebben dat de naam ook echt goed zichtbaar is? Kies er dan voor om een wat groter label te nemen. Hiermee is het duidelijk zichtbaar en kun jij erop laseren wat je zelf in gedachten hebt! 

Pak jij het helemaal groot aan? Kies er dan voor om het direct op de schort te laten laseren! Geen maximum karakters, maar gewoonweg een mooi design wat gezien mag worden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *