Bereid je maaltijd buiten

Barbecue winkel

Er zijn maar weinig mensen die het in de zomer niet doen, gezellig met de buren of vrienden bbqen in de tuin. Vaak wordt er gebruik gemaakt van de traditionele barbecue winkel, maar met een kamado heb je veel meer mogelijkheden en worden je gerechten veel lekkerder. Ook de mogelijkheden zijn enorm, en maak je in een handomdraai ook lekkere groente die je bij het vlees kan serveren. Kortom snel een maaltijd om van te smullen.

Barbecue winkel

Een echte buitenkeuken

Ben je vaak in de keuken te vinden zowel binnen als buiten? Met een echte buitenkeuken maak je ook in de tuin de lekkerste gerechten, verschillende professionele buitenkeukens zijn verkrijgbaar in de webshop. Maar wil je de buitenkeuken echt zien, en ervaren van welke materialen deze is gemaakt ben je natuurlijk ook welkom in de fysieke winkel. Een prachtige brandweerkazerne uit de jaren 50, waar je alle kamado’s en buitenkeukens kunt bewonderen voor je een aankoop doet.

Anders dan een traditionele barbecue

In tegenstelling tot een gewone bbq kun je met een kamado veel meer kanten op, tevens zijn de maaltijden die je bereidt lekkerder en malser. Het voordeel ervan is dat je de temperatuur ook perfect kunt regelen, daarom is het uitdrogen van het vlees praktisch niet mogelijk. Met de verschillende uitvoeringen kies je het model welke jou het beste ligt, en natuurlijk wat je ermee wilt doen. Ga je voor een eenvoudig model, of een uitgebreid model met een onderstel waarmee je met je vrienden en familie de lekkerste gerechten samen kunt bereiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *