VEELGESTELDE VRAGEN

Food to be is een tijdelijke expo in het Klokgebouw in Eindhoven over de toekomst van ons voedsel. Van 3D-geprinte ziekenhuismaaltijden tot melkrobots en van drijvende boerderijen tot kweekvlees. De expo Food to be biedt de unieke mogelijkheid om een reis te maken langs de toekomst van ons voedsel. Nederland loopt wereldwijd op kop op het gebied van voedseltechnologie en staat internationaal bekend om haar Dutch Design. Food to be laat zien welke innovaties het verschil gaan maken en bekijkt de toekomst door de ogen van enkele vooraanstaande Nederlandse ontwerpers.

Food to be is in Hal A van het Klokgebouw in Eindhoven.

Adres:
Klokgebouw 50
5617 AB Eindhoven

Food to be is gratis te bezoeken en dus voor iedereen toegankelijk. Voor wie zich verder willen verdiepen in de toekomst van ons voedsel is er een uitgebreid programma van lezingen en talkshows. Op inschrijving, ook gratis te bezoeken.

De expo is van dinsdag 31 mei t/m zondag 5 juni te bezoeken.

Openingstijden:
dinsdag t/m vrijdag 9:00 -19:00 uur
zaterdag en zondag: 10:00 – 19:00 uur

Food to be is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken en de Gemeente Eindhoven. De expo wordt georganiseerd in het kader van het Nederlandse EU-voorzitterschap en de Europese landbouwraad.

Met het thema ‘Food to be’ is deze expo een eerste editie van The STEC; een nationaal podium voor de nieuwste technologie.

Kijk voor meer informatie over de organisatie op deze pagina.

Openbaar vervoer:

Food to be is gemakkelijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Trein

Uitstappen op station Eindhoven Strijp-S. Deze grenst aan het Klokgebouw.
Stap je uit op het Centraal Station in de stad, dan loop je binnen 20 minuten naar het Klokgebouw.

Bus
Het Klokgebouw is vanaf het Centraal Station Eindhoven ook bereikbaar per bus. Neem lijn 13, 18, 401 of 402.

Parkeren:

Naast het Klokgebouw is een parkeergarage.

Voor meer informatie over de route kijk je op de website van het Klokgebouw.

Ja, alle talkshows en lezingen zijn gratis te bezoeken. Je moet wel even reserveren. Dit doe je door in het programma op het onderdeel te klikken waaraan je wil deelnemen. Vervolgens kom je via de gele knop ‘reserveren’ op een nieuwe pagina. Daar reserveer je een gratis ticket.

Ja, de expositie is gedurende één week alleen in Eindhoven te zien.